Fastighetsboxar ger många fördelar

Fastighetsboxar är ett ypperligt alternativ för en BRF – eller en fastighetsägare – som tänkt sig att renovera trapphuset och skapa en mer inbjudande miljö för både boende och gäster. Fler och fler fastigheter har fastighetsboxar snarare än dörrar med vanliga, traditionella brevinkast

Det är något som bara kommer med fördelar och vi tänkte här nedan titta närmare på några av dem. Genom att välja exempelvis säkerhetsdörrar snarare än de vanliga dörrarna så får man en kombination av estetik, funktion och en ökad säkerhet. Vi tittar närmare på vad vi menar: 

Ökad säkerhet

Säkerhetsdörrar saknar den självklara vägen in för en tjuv. Den sker ofta genom brevinkastet och där tjuven för in ett verktyg för att låsa upp en dörr. Väljer man att istället få post, brev och paket i fastighetsboxar så försvinner möjligheten för tjuven att ta sig in i bostaden. Kan han komma åt dina paket? Nej, fastighetsboxar är tillverkade i ett robust och slitstarkt material och med en låsmekanism som är svår att dyrka upp – för att inte säga omöjlig. 

Förenklad vardag

Trött på att hämta dina paket hos olika ombud? Vårt sätt att handla har förändrats, och med detta också vår posthantering. Vi handlar mer online och får med detta också fler paket. Fördelen med fastighetsboxar är att de rymmer många av dessa och att man också slipper springa omkring och leta efter rätt postombud. 

Ökad säkerhet vid brand

Säkerhetsdörrar stänger ute både rök och eld och kan genom detta också rädda liv om det skulle börja brinna. Avsaknaden av brevinkast är positivt även ur ett brandsäkerhetsperspektiv. 

Passar för alla

Man kan anpassa fastighetsboxar mot alla typer av fastigheter och arkitektoniska stilar. Det finns en massa olika färger, former och storlekar att välja mellan – och med rätt tillverkare kan man även skräddarsy en lösning för de egna behoven, kraven och önskemålen. Det gör att fastighetsboxar även kan passa i exempelvis en äldre fastighet, utan att kännas malplacerad och fel. För att hitta en som passar er kolla in www.fastighetsboxar.net.