Touch Pro – ett dörrlås för hela familjen

Det är många mammor och pappor som är oroliga för att barnens husnycklarna ska komma i orätta händer. Med Touch Pro som dörrlås är det ett minne blott.

Som förälder finns det många saker att oroa sig för när man får barn. Ibland är det nästan orimligt hur mycket man kan oroa sig för; allt från att de fryser till att de inte har vänner eller oviljan till att göra läxor. Då är det ändå inte nämnt något om när de får feber och är sjuka. När man reflekterade över att få barn så var det mer rosenskimrande drömmar än oroshärdar man tänkte.

För att få rätsida på de rosenskimrande drömmarna och göra dem till verklighet finns det ett par saker att göra. Det första är att faktiskt våga lita på barnen. Låt dem ta ansvar för sig själva. När de börjar skolan är det många barn som vill vara hemma ensamma en liten stund. Som en orolig förälder är det jobbigt att släppa sitt barn. Tänk om de skulle starta spisen eller tända ljus och glömma av.

Touch Pro ett lås för hela familjen

Dessutom innebär det att man behöver skicka med dem hemnyckeln. Den kan ju någon sno av barnet, eller barnet kan tappa nyckeln. Orostankarna kommer direkt – tänk om man kommer hem till att någon gjort inbrott! Släpp tankarna och byt lås på dörren! Med ett Touch Pro-lås kommer oron att minska betydligt.

Med Touch Pro kan man ha nyckel, kod, kodbricka eller till och med fingeravtryck för att komma in. Det går även att ställa in så att dörren låser sig automatiskt när man lämnar hemmet. Så skulle barnet, eller någon annan i familjen, gå hemifrån kan man vara lugn i att dörren alltid är låst. Utöver det finns det även en app till smartphonen som man kan styra låset med.