Säkerhetsdörrar Stockholm – tips & råd 

Har du funderat på att öka säkerheten i ditt hem i Stockholm? Allt fler privatpersoner har börjat inse att man själv har ett ansvar i detta och att man genom att ta egna beslut – och ta egna investeringar – kan höja säkerheten och få mer trygghet. 

Säkerhetsdörrar i Stockholm är ett tydligt exempel på en sådan investering och man kan också se att det är en av de mest populära hos privatpersoner. Genom att välja säkerhetsdörrar i Stockholm så förhindrar man risken i att råka ut för ett av de mest vanligt förekommande brotten – och ett av de mest kränkande: ett inbrott. 

En stabil insida – och en snygg utsida 

En säkerhetsdörr är uppbyggd av en stabil och robust stålkonstruktion och en kraftfull låskonstruktion. Den kombinationen gör att en inbrottstjuv varken kan bryta sig in – eller dyrka upp låset. 

Beroende på vilken klassificering man väljer på sin säkerhetsdörr man väljer så kan också skyddet variera, men oavsett vilket så handlar det om en lösning som ger dig ett betydligt bättre skydd än vad din nuvarande dörr kan erbjuda. 

En säkerhetsdörr med en lägre klassificering kommer ändå att innebära en rejäl utmaning för en tjuv som kommer att behöva speciella verktyg – och mycket, mycket tid – för att kunna ta sig in. Det är mindre troligt att han har detta, eller hur? Samtidigt så kläs även säkerhetsdörrar i en snygg profil av trä – exempelvis ek – och kan matchas mot alla tänkbara stilar. 

Säkerhetsdörrar Stockholm – bra för en bostadsrättsförening

Det finns all anledning att som BRF eller som fastighetsägare i Stockholm se över vilka alternativ som finns för att höja säkerheten. Hur förhindrar man inbrott och hur kan man skapa en större säkerhet vid brand? 

En bra kombination är att välja säkerhetsdörrar och fastighetsboxar. Säkerhetsdörrar saknar brevinkast och detta är också den absolut svagaste punkten på en dörr – risken för inbrott minimeras, samtidigt som också en svag punkt försvinner om det skulle börja brinna. Elden stängs ute av dörren – galvaniserat stål brinner långsamt – och röken kan inte ta sig in genom brevinkastet.

 Utöver det så kommer dörren även att ge ett skönare inomhusklimat genom att stänga ute både oljud och odörer. Att säkerhetsdörrar i Stockholm dessutom är mer energieffektiva är även det något att se ljust på. Värmen stannar inomhus och man slipper en massa kalldrag. Posten? Den hämtas smidigt nere i fastighetsboxar vid entrén. Vill ni ha en smidigare vardag och samtidigt ett bättre skydd? Välj fastighetsboxar och säkerhetsdörrar!