Passersystem Göteborg – dags att byta?

Hur kan ett nytt passersystem i Göteborg hjälpa er BRF eller ert företag? Det finns många fördelar med att byta passersystem och en av de absolut största handlar om en ökad flexibilitet genom att man själv kan styra vilka som kan komma in – och till vilka områden.

Detta är en rejäl möjlighet för företag att skapa ett bättre flöde genom verksamheten och samtidigt också öka säkerheten. Vissa delar av lokalerna är exkluderade för vissa anställda – och där andra helt enkelt inte ska ha tillträde. Detsamma går givetvis att göra även inom ramarna för en BRF. Vilka har parkeringsplatser i ett garage? Det finns ingen anledning att fler än just dessa ska ha tillträde och exakt där kan ett nytt passersystem i Göteborg göra en stor skillnad.

Det finns även andra fördelar och några av dessa ser ut som följer:

  • Inga nycklar. Moderna passersystem bygger på att man använder sig av taggar eller klassiska passerkort. Vilket konkret innebär att man slipper gå omkring med en större nyckelknippa där en nyckel går till lägenheten, en annan till porten, en tredje till förrådet och en fjärde ska användas för tvättstugan. Genom ett modernt passersystem i Göteborg så blippar man bara in sig och tar sig till de delar av lokalerna där man fått tillträde. En annan fördel med detta handlar om kostnader. Hur mycket kostar det att byta lås och byta nycklar om någon sådan försvinner? Tappar en medlem i er BRF bort sin tagg så är det bara att frysa den och aktivera en ny. Detta minskar kostnader – och risken för inbrott.
  • Anpassningsbart. Vissa personer kan behöva lite extra stöd. Sitter man i exempelvis rullstol eller har en rollator så blir det besvärligt att ta sig genom dörrarna och man kan behöva några extra sekunder för detta. Genom ett modernt passersystem kan detta ställas in individuellt: en person som sitter i rullstol kan automatiskt se att tiden för hur länge dörrarna är öppna förlängs. Det skapar högre trivsel och betydligt mindre besvär för den enskilde individen.
  • Kan skalas upp. Man kan även addera exempelvis röststyrning, larm och kameror till ett nytt passersystem och därigenom också få extra mycket säkerhet och flexibilitet. Perfekt för företag som exempelvis har mycket ensamjobb eller där man hela tiden ska släppa in folk till området man huserar i.

Få hjälp med passersystem hos www.passersystemgöteborg.se.