Homestyling Stockholm – frågor & svar 

Fler och fler väljer att ta professionell hjälp med homestyling i Stockholm inför en försäljning av en bostad. Idag ser man att många mäklare har täta samarbeten med stylister och att du som kund också, genom detta, kan få ett väldigt förmånligt pris. Homestyling i Stockholm är dessutom avdragsgillt i reavinstbeskattningen. Således så handlar det om en lukrativ tjänst som kan göra skillnad. 

Men, det finns givetvis också en massa saker att tänka på. Vi tänkte här nedan ge lite mer information om homestyling i Stockholm och göra det genom svara på några vanliga frågor – enligt följande: 

Varför behöver jag homestyling i Stockholm? 

För att du kan vara hemmablind. Det innebär att du inte ser bostadens fulla potential. Du har alltid möblerat på samma sätt och med dina möbler. En stylist kommer in med öppna ögon och kan skapa en förändring som blir mer tilltalande för spekulanter. Många som vill sälja sin bostad ser det som en möjlighet att visa upp sin egen stil och smak. Ingen är intresserad av vilka böcker du läser och ingen vill se fotografier på dina barn. Homestyling i Stockholm innebär att det onödiga försvinner och att det väsentliga highlightas. 

Använder man mina möbler? 

Ja, men i många fall så adderas också helt nya möbler som företaget inom homestyling vet fungerar. Det kan handla om en snygg fåtölj, ett läckert soffbord, en designlampa eller om nya tavlor: allt detta skapar en wow-känsla och ett ha-begär hos spekulanten som kan ha flyttat in rent mentalt redan i samband med att bilderna syns på Hemnet. Det leder till en budgivning. 

Fungerar verkligen homestyling i Stockholm? 

Det finns inga garantier, men däremot så finns det fin statistik att luta sig mot vad gäller effekten av homestyling. Bostäder där en styling ägt rum säljs i snitt för 15 % högre pris än de som inte blivit stylade. Det säger en del, eller hur?